Како да ги откажете аудиокнигите со поројни дождови?

Поставки за сметката на Audiobooks од дожд

Во ова упатство, ќе покажеме како да ги откажете „Downpour Audiobooks“ и да престанете да плаќате за услуга што повеќе не ви треба. Следете ги нашите едноставни чекори за да заштедите пари и да избегнете непотребни трошоци.

Како да ги откажете аудиокнигите со поројни дождови?

Можете да го откажете вашето членство на мобилната апликација или веб-локација следејќи ги чекорите подолу:

Чекор 1: Најавете се на вашата сметка на Downpour Audiobooks

 • Првиот чекор за откажување на претплатата на Downpour Audiobooks е да се најавите на вашата сметка на downpour.com
 • Апликација Downpour/апликација за аудио книги на iOS како што се iPhone или уреди со Android (Google Play Store или App Store)
 • Можете да го направите ова со посета на веб-локацијата на Downpour Audiobooks и кликнување на копчето „Најави се“ во горниот десен агол на страницата.
 • Внесете ја вашата e-mail адреса и лозинка за да се најавите на вашата сметка.
 • Можете исто така да откажете со контактирање со Downpour со повикување на службата за корисници на 1-855-DOWNPOUR (1-855-369-6768) или customercare@downpour.com.

Чекор 2: Одете во „Моја сметка“

Откако ќе се најавите на вашата сметка на Downpour Audiobooks, се што треба да направите е:

 • Кликнете на „Моја сметка“ во горниот десен агол на страницата.
 • Ова ќе ве однесе до контролната табла на вашата сметка.

Чекор 3: Кликнете на „Откажи претплата“

 • На контролната табла на вашата сметка, ќе видите опција за „Откажи претплата“.
 • Кликнете на ова копче за да започнете со процесот на откажување.

Чекор 4: Потврдете го откажувањето

Откако ќе кликнете на „Откажи претплата“,:

 • Ќе биде побарано да го потврдите откажувањето.
 • Следете ги инструкциите за да потврдите дека сакате да ја откажете претплатата на Downpour Audiobooks.

Чекор 5: Добијте потврда

Последниот чекор од процесот на откажување е:

 • Откако ќе го потврдите откажувањето, ќе добиете е-пошта за потврда од Downpour Audiobooks.
 • Оваа е-пошта ќе потврди дека вашата претплата е откажана и повеќе нема да ви се наплаќа за услугата.

Можете да ги погледнете другите најдобри услуги за аудио книги како Audiobooks.com , AllYouCanBooks , Scribd , Nook , Kindle и Kobo .

аудио книги со дожд

Зошто да ги откажете аудиокнигите на Downpour?

 1. Незадоволни од изборот: додека Downpour Audiobooks нуди широк опсег на наслови, некои корисници може да откријат дека изборот не ги задоволува нивните интереси или преференции. Во овој случај, откажувањето на претплатата може да ги спаси од плаќање за услуга што не ја користат.
 2. Финансиски причини: ако корисникот се соочува со финансиски ограничувања, можеби ќе треба да ги намали трошоците, вклучително и забавни услуги како аудио книги. Откажувањето на нивната претплата за Downpour Audiobooks може да им помогне да заштедат пари.
 3. Ограничено време: некои корисници може да откријат дека веќе немаат време редовно да слушаат аудио книги, што ја прави претплатата помалку вредна за нив. Во овој случај, откажувањето на претплатата може да им помогне да избегнат плаќање за услуга што не ја користат.
 4. Технички проблеми: ако корисникот се соочува со технички проблеми со платформата Downpour Audiobooks или со самите аудио книги, откажувањето на претплатата може да биде најдоброто решение додека не ги реши овие проблеми.
 5. Префрлување на друга услуга: Корисниците може да одлучат да се префрлат на друга услуга за аудио книги која подобро ги задоволува нивните потреби или нуди поконкурентни цени. Откажувањето на нивната претплата за Downpour Audiobooks може да ослободи средства за да инвестираат во друга услуга.

Што се аудиокниги на Downpour?

Downpour Audiobooks е онлајн платформа која им овозможува на клиентите пристап до широк спектар на аудио книги. Платформата нуди огромен избор на аудио книги, вклучувајќи бестселери, нови изданија и класични наслови.

Корисниците можат да купат поединечни аудио книги или да се регистрираат за месечна претплата за да пристапат до неограничени наслови. 200K + аудио книги и подкасти со ексклузивна содржина на Amazon Audible. Апликацијата Downpour и планот за претплата на downpour.com исто така нудат можност за купување дополнителни кредити и практичност за дигитално изнајмување аудио книги.

Кои се карактеристиките на Downpour Audiobooks?

 1. Голем избор на аудио книги: Downpour Audiobook Club нуди огромен избор на аудио книги, вклучувајќи бестселери, нови изданија и класични наслови, осигурувајќи дека корисниците имаат пристап до широк опсег на опции.
 2. План за месечна претплата: Корисниците можат да се регистрираат за месечни кредити за да пристапат до неограничени нови наслови, што го прави рентабилен начин за редовно уживање во аудио книги. Можете исто така да купите дополнителни кредити заедно со месечно членство.
 3. Период на изнајмување: Downpour Audiobooks нуди и опција за дигитално изнајмување што им овозможува на корисниците да изнајмуваат аудио книги на ограничено време по пониска цена отколку целосното купување на насловот.
 4. Има многу интуитивна лента за пребарување каде што можете да пребарувате за одредени наслови.
 5. Функционалност/ Компатибилност со повеќе уреди: платформата е компатибилна со различни уреди, вклучувајќи паметни телефони, таблети и е-читачи, овозможувајќи им на корисниците да ги слушаат своите омилени книги во движење.
 6. Висококвалитетно аудио: Downpour Audiobooks нуди висококвалитетни аудио снимки, осигурувајќи дека корисниците имаат извонредно искуство со офлајн слушање.
 7. Библиотека базирана на облак: Корисниците можат да пристапат до нивните купени аудио книги од каде било преку мојата библиотека базирана на облак, што го олеснува префрлањето помеѓу уредите или слушањето во движење.
 8. Бесплатна апликација: Downpour Audiobooks нуди бесплатна апликација и за iOS и за уредите со Android, овозможувајќи им на корисниците лесно да пребаруваат и слушаат аудио книги од нивните мобилни уреди.
 9. Поддршка за корисници: Платформата нуди корисничка поддршка преку е-пошта и телефон, осигурувајќи дека корисниците можат да добијат помош за какви било проблеми.
 10. Downpour нуди брзина на репродукција и време на скок, поставете тајмер за спиење, ја унапредувате песната или ја репродуцирате претходната.

Што значи да се биде без DRM?

Бесплатната аудиокнига за управување со дигитални права (DRM) е местото каде што е отстранета технологијата DRM за е-книгите лесно да се читаат на кој било уред.

Најчесто поставувани прашања

Дали ќе ми се наплати ако ја откажам претплатата на Downpour Audiobooks?

Не, нема да ви се наплати ако ја откажете претплатата за аудио книги за преземање. Меѓутоа, ако имате тековна претплата, сè уште ќе имате пристап до услугата до крајот на тековниот циклус на наплата.

Може ли да ја откажам мојата претплата на Downpour Audiobooks во секое време?

Да, може да ја откажете претплатата на Downpour Audiobooks во секое време. Нема минимален период на претплата или такса за откажување.

Дали ќе го изгубам пристапот до моите купени аудио книги ако ја откажам претплатата?

Не, нема да го изгубите пристапот до аудио книгите што сте ги купиле од Downpour Audiobooks, дури и ако ја откажете претплатата.

Може ли повторно да ја активирам претплатата на Downpour Audiobooks откако ќе ја откажам?

Да, може повторно да ја активирате претплатата за Downpour Audiobooks во секое време со пријавување за нова претплата.

Колку книги има на Downpour?

Бројот на достапни книги е околу 80.000.

Споделете ја објавата:

Најсовремена вештачка интелигенција

Започнете со Speaktor сега!

Поврзани написи

Отворање на функцијата текст во говор на TikTok
Speaktor

Како да користите текст во говор на TikTok?

Една од најголемите ѕвезди на TikTok е неговата гласовна функција за текст во говор. Наместо едноставно преклопување на текстот во вашето видео, сега можете да добивате преводи на глас да

Speaktor

Како да се користи текст во говор на раздор?

Како да направите раздор да ги чита вашите пораки? Во својата наједноставна форма, можете да ја користите командата „/tts“ за да користите текст-во-говор. Откако ќе напишете /tts, оставете празно место

Приспособување на поставките за текст во говор во Google Docs
Speaktor

Како да вклучите текст во говор со Google Docs?

Како да ја активирате екстензијата текст во говор на Google „Screen Reader“? Првото нешто што треба да се знае е дека само прелистувачот Google Chrome поддржува екстензија на Google „Screen

Претворете текст во говор на Инстаграм
Speaktor

Како да конвертирате текст во говор на Инстаграм?

Како да додадете текст во говор на макари на Инстаграм? Текст во говор е едно од најновите ажурирања на Инстаграм. Функцијата читање-текст-гласно на Instagram го претвора текстот во аудио. Покрај