Претворете текст во говор

Автоматски конвертирај текст во говор (глас) со читачот на текст со вештачка интелигенција на Speaktor.

Достапно Продуктивен Точен Брзо

Најсовремена вештачка интелигенција, едноставен интерфејс

Зошто луѓето го сакаат Speaktor?

Лесен за користење

Достапно

Влезен генератор на глас

1
Јазици

Како да се користи Speaktor

Претворете текст во говор во 4 чекори

text reader

Прво кликнете на страницата Моја сметка или копчињата „Пробајте го бесплатно“. Второ, можете да продолжите со вашата сметка на Google и Facebook или можете да се регистрирате со вашата е-пошта. Тоа е сè, сега можете да го користите Speaktor за да конвертирате текст во аудио. Покрај тоа, со вашата претплата Speaktor, можете да користите Transkriptor и да конвертирате аудио во текст.

Прво, кликнете на страницата „Моја сметка“ за да отидете на вашата контролна табла. На вашата контролна табла, кликнете на соодветната услуга. Второ, ќе влезете во соодветната страница за услугата. На страницата за услуга, изберете го јазикот и кликнете на подигнете датотека. Ако изберете погрешен јазик, повратете ја страницата и обидете се повторно. Ќе се отвори скокачки прозорец, од вас ќе биде побарано да ја изберете датотеката што сакате да ја претворите во глас. Ако имате различен формат, користете која било алатка за конвертор за да ја конвертирате вашата датотека во поддржан формат.

Откако ќе ја поставите датотеката, почекајте додека Speaktor не го направи тоа е магија.

Кликнете на копчето за репродукција за да го видите финалниот производ. Дозволете Speaktor да ја прочита вашата текстуална датотека за вас!

Една претплата 2 решенија

Се пријавивте за SPEAKTOR и го конвертирате текстот во аудио, но што ако треба да го конвертирате аудиото во текст? Не грижете се бидејќи можете да го користите вашето членство и минути Speaktor на Transkriptor без дополнителни трошоци.

Говор во текст

speech to text

Тranskriptor

Автоматски транскрипирајте ги вашите состаноци, интервјуа, предавања и други разговори

Текст во говор

text reader

Speaktor

Автоматски претворете го вашиот текст во глас

Speaktor Образование

Ваш личен предавач за вештачка интелигенција

Кажете им збогум на материјалите и сесиите за читање книги, бидејќи Speaktor е совршениот персонализиран асистент за предавања што ви треба. Со моќта на нашата вештачка интелигенција, таа ја претвора напишаната содржина во аудио содржина со професионален квалитет што можете да ја слушате.

Зголемете ја вашата продуктивност благодарение на читачот на текст на работа. Не бидете како луѓето кои губат време читајќи безброј страници со здодевна тема. Направете Speaktor да чита за вас. Завршете ги вашите најмалку омилени задачи на половина од времето.

Бидете фокусирани на вашите задачи. Читањето може да биде многу потешко од слушањето. Вашиот мозок работи понапорно кога читате. Помалку е заморно кога некој ви чита. Користете Speaktor за да го претворите текстот во говор. На тој начин можете да сурфате низ статии, книги и извештаи со помалку труд.

Не задоволувајте се со монотоно англиско снимање кое звучи компјутеризирано. Speaktor има повеќе виртуелни звучници со природен звук за секој јазик на ваша команда. Изберете меѓу нив како што сакате.

Нашиот софтвер за текст во говор кој постојано се подобрува може да го претвори секој текст во говор за неколку минути. Поставете ја вашата текстуална датотека и ќе потрае половина од времетраењето на излезната говорна датотека.

Прочитајте повеќе книги

   Знаењето е моќ. Нема подобар начин за учење од читање книги. Зарем не би сакале да читате тројно повеќе книги за една година? Тогаш не гледајте подалеку од  ЗВУЧНИК.

  ЗВУЧНИК  може да прочита кој било текст, содржина или книга што ќе му ја дадете. Добиениот звук звучи толку живописно што не мора повеќе да ги истрошувате очите за читање. Едноставно притиснете едно копче и добијте пристап до збирката на природни гласови на 42 различни јазици.

   Слушајте во движење. Слушајте ги вашите омилени романи, учебници, статии и многу повеќе. Останете информирани за најновите вести и завршете го читањето со леснотија. Можете да ја слушате таа книга што ја имавте на списокот со месеци. Можете да го прикачите дневниот преглед на вести. Исто така, сето ова можете да го правите додека го шетате вашето куче!

   ЗВУЧНИК  е совршен за учење затоа што можете да го користите како читач на екран и да слушате содржини на веб-страница. Покрај тоа, можете исто така да испратите кој било од вашите студиски материјали и да ги претворите во говор. Потоа, можете да земате белешки и да размислувате за материјалот како  ЗВУЧНИК  го чита за тебе.

Speaktor Бизнис

Зголемете го вашето онлајн присуство

Присуството на интернет е од витално значење за бизнисот во наше време. Можете да создадете место за себе во онлајн доменот со создавање содржина. Блогови, написи, билтени…се што може да привлече интерес кај луѓето во кој било формат. Но, зарем не би било подобро да креирате повеќе од текст?

SPEAKTOR ви помага да ја зголемите вашата онлајн репутација со пренаменување на вашата содржина. Ви отвора нови патишта бидејќи сега можете да креирате мултимедијална содржина само преку технологија од текст во говор.

Додајте глас на вашите видеа. Ако сте креатор на содржина и не претпочитате да бидете пред камера, искористете го ова! Speaktor го зема вашиот материјал во текстуален формат и го претвора гласовно. Не мора ни да го покажувате лицето, да правите снимка или да правите нешто друго освен да го претворате текстот во глас. Користете Speaktor и вашите потреби за содржина се задоволени!

Speaktor прави уште една работа за вас. Обезбедувањето на луѓето повеќе опции за потрошувачка на содржина може да биде брилијантен начин да се привлече и задржи публиката. Тоа е доба на бесконечни избори, а луѓето се чини дека се одлучуваат за изобилство на опции. Ова е особено точно ако сакате да продавате работи на луѓе или да ги задржите доволно долго за да ги претворите во купувачи.

Тука влегува Speaktor. Функцијата за преземање аудио датотека наскоро на Speaktor. Така, ќе можете да додадете опција за луѓето да ги слушаат вашите блогови или каков било вид на пишан текст на вашата веб-страница. На овој начин, вашата публика подобро ќе се вклучи со вашата содржина.

Читајте побрзо со слушање

Да седите со часови и да се напрегате да ги прочитате сите тие белешки е исцрпувачки. И никој нема време!

Сакате да постоеше начин да читате долги текстови без всушност да ги прочитате? Забелешки, предавања, написи, извештаи, транскрипти за состаноци за продажба…

Без оглед на текстот, можете да го претворите во глас со Speaktor! Speaktor е вашиот лесен и достапен читач на текст.

Нема повеќе досадни сесии за читање. Само едноставна форма за создавање на вашиот совршен предавач. Слушајте кој било текст, каде било и во секое време, на дланка.

Научете нешто ново секој ден на вашиот пат кон работа. Speaktor ќе чита и ќе ви дозволи да слушате кој било текст.

Поврзете се со давателите на курсеви и истражете огромен опсег на интересни теми. Наскоро за Android и iOS!

Speaktor Пристапност

Направете ја вашата веб-страница достапна за дислексични и лица со оштетен вид

Збогатувањето на вашата веб-страница со повеќе опции може да донесе големи поделби за вас. Сепак, има уште една придобивка. Сместувањето на дислексични и лица со оштетен вид е витална работа сама по себе. Од клучно значење е овие луѓе да користат и пристапуваат до интернет. Читачот на текст на Speaktor им помага на овие луѓе со тоа што делува како виртуелен говорник, од корист и на вашиот бизнис и на вашата публика.

Да се биде во можност да се користи интернет е речиси еднакво на да се биде писмен во денешно време. Сепак, лицата со оштетен вид се соочуваат со многу проблеми при пристапот до интернет. Ним им треба природен читач на глас кој ќе може гласно да чита текст за нив за да можат да го прелистуваат и пребаруваат.

Дислексичните луѓе страдаат од сличен проблем. Бидејќи тие имаат потешкотии со читањето, слушањето на материјалот на која било страница е огромно подобрување во квалитетот на нивниот живот. Speaktor неверојатно помага во тоа. Нашиот софтвер со вештачка интелигенција може да ги претвори сите веб-локации во текстуална форма во говор. На тој начин, лице со оштетен вид или дислексично може да сурфа низ која било страница и да користи SPEAKTOR за да го претвори текстот во глас.

Speaktor ја зајакнува писменоста на луѓето, им помага на бизнисите, професионалците и студентите ширум светот преку обезбедување на достапен, лесен за употреба и ефективен читач на текст.

Пронајдовте нешто интересно?
ЗАПОЧНЕТЕ ГО СВОЈОТ БЕСПЛАТЕН ПРОБЕН СЕГА!

Препорачана литература