Како да го откажете Libro/fm?

Слушајте аудио книги

Откажувањето на претплатата на Libro.fm не мора да биде мака. Следете го нашиот водич чекор-по-чекор за лесно да го откажете вашето членство и да истражите други опции за слушање аудио книги .

Како да го откажете Libro/fm?

Следете ги овие едноставни чекори за да ја откажете претплатата на Libro.fm/user:

 • Чекор 1: Посетете ја веб-локацијата Libro.fm, а потоа најавете се на вашата сметка.
 • Чекор 2: Одете до поставките за вашата сметка Кликнете на вашето име во горниот десен агол на екранот, а потоа изберете „Детали за сметката“.
 • Чекор 3: Откажете ја претплатата Под „Детали за претплата“, кликнете на „Откажи претплата“, потоа следете ги упатствата за да го потврдите откажувањето.
 • Чекор 4: Потврдете го откажувањето Проверете ја вашата е-пошта за потврда за вашето откажување. Ќе добиете и пропорционално враќање на средствата за секое неискористено време на вашата претплата.

Како да го откажете Libro/fm на iOS:

За да ја откажете претплатата на Libro.fm на уред со IOS:

 1. Отворете ја продавницата за апликации на вашиот iOS уред како што е Apple.
 2. Допрете на сликата на вашиот профил во горниот десен агол на екранот.
 3. Скролувајте надолу до делот „Претплати“.
 4. Изберете ја претплатата на Libro.fm што сакате да ја откажете.
 5. Допрете „Откажи претплата“.
 6. Следете ги инструкциите за да го потврдите откажувањето.

Како да го откажете Libro/fm на Android:

За да ја откажете претплатата на Libro.fm на уред со Android:

 1. Отворете ја продавницата на Google Play на вашиот уред со Android.
 2. Допрете на иконата од менито во горниот лев агол на екранот.
 3. Изберете „Претплати“ од менито.
 4. Најдете ја претплатата на Libro.fm што сакате да ја откажете.
 5. Допрете „Откажи претплата“.
 6. Следете ги инструкциите за да го потврдите откажувањето.

Како да го откажете Libro/fm на апликацијата iOS:

За да ја откажете претплатата на Libro.fm на апликацијата IOS:

 1. Отворете ја апликацијата Libro.fm на вашиот iOS уред.
 2. Допрете на табулаторот „Сметка“ на дното на екранот.
 3. Допрете на иконата „Поставки“ во горниот десен агол на екранот.
 4. Допрете на опцијата „Управување со претплата“.
 5. Допрете на копчето „Откажи претплата“.
 6. Следете ги инструкциите за да го потврдите откажувањето.

Како да го откажете Libro/fm на апликацијата Android:

За да ја откажете претплатата на Libro.fm на апликацијата Android:

 1. Отворете ја апликацијата Libro.fm на вашиот уред со Android.
 2. Допрете на табулаторот „Сметка“ на дното на екранот.
 3. Допрете на иконата „Поставки“ во горниот десен агол на екранот.
 4. Допрете на опцијата „Претплата“.
 5. Допрете на копчето „Откажи претплата“.
 6. Следете ги инструкциите за да го потврдите откажувањето.

Зошто можеби сакате да ја откажете претплатата на Libro.fm?

Еве неколку потенцијални причини зошто некој можеби ќе сака да ја откаже претплатата на Libro.fm:

 1. Буџетски ограничувања: сметката на Libro.fm е премиум услуга за аудио книги која наплаќа месечна претплата за пристап до нивната содржина. Оттука, ако некој се обидува да ги намали трошоците или да го прилагоди својот буџет, може да открие дека повеќе не може да си ја дозволи претплатата.
 2. Најдов подобар договор: иако членството на Libro.fm соработува со независни книжарници за да ги обезбедат своите звучни книги, тие можеби нема секогаш да ги имаат на располагање најдобрите зделки или селекции. Некој можеби нашол подобар договор или избор со друга услуга за аудио книги и решил да се префрли.
 3. Временски ограничувања: на аудио книгите може да им треба значително време за слушање, особено ако некој се обидува да заврши подолга работа. Ако некој има зафатен распоред и нема доволно време да посвети на слушање обележувачи, може да одлучи да ја откаже својата претплата.
 4. Технички тешкотии: Иако Libro.fm е генерално доверлив, може да се појават технички тешкотии. Ако некој има проблеми со преземањето на аудио книги или има проблеми со навигацијата на веб-локацијата, може да одлучи да ја откаже претплатата поради фрустрација.

Што е Libro.fm?

Libro.fm е услуга за аудио книги што им овозможува на претплатниците да купуваат и потоа да преземаат бесплатни аудио книги од независни книжарници низ Соединетите држави. За разлика од другите услуги за аудио книги, Libro.fm соработува со локалните книжарници за да помогне во поддршката на локалните бизниси.

Претплатниците на аудио книги на Libro.fm можат да избираат од широкиот избор на аудио книги, вклучувајќи бестселери, избор на книги од продавачи и плејлисти. Libro.fm е корпорација за социјални цели (SPC) која користи хибриден пристап за раст и профит како компанија на Амазон.

Колку типови на членство има?

Libro.fm нуди два вида членство:

 1. Месечно членство: Со ова членство, плаќате месечна претплата за пристап до кредит што можете да го користите за да купите која било аудио книга месечно на веб-локацијата Libro.fm. Добивате и 30% попуст на сите дополнителни аудио книги што ќе ги купите. Месечното членство во моментов е достапно само во САД и Канада.
 2. Годишно членство: Со ова членство, плаќате однапред годишна претплата за да добиете 12 кредити на почетокот на годината што можете да ги користите за да купите кредити за аудио книги на веб-страницата Libro.fm. Членовите добиваат и 30% попуст при купување аудио книги à la carte.

Најчесто поставувани прашања

Може ли да добијам рефундирање ако ја откажам мојата претплата на Libro.fm?

Libro.fm не нуди поврат на средства за откажани претплати. Ако ја откажете претплатата, сепак ќе имате пристап до сите аудио книги што сте ги купиле пред да ја откажете и ќе добивате неискористени кредити.

Колку чини претплата на Libro.fm?

Libro.fm нуди два вида членства: месечно и годишно. Месечното членство чини 14,99 долари месечно, а годишното членство чини 149,99 долари годишно.

Колку кредити добивам со членството на Libro.fm?

Со месечни кредити за членство, добивате по еден кредит месечно што можете да го користите за да купите која било аудио книга на веб-локацијата Libro.fm. Со годишно членство, добивате 12 кредити на почетокот на годината кои можете да ги користите за купување аудио книги во текот на целата година.

Може ли да ги користам моите кредити на Libro.fm за да купам која било аудио книга?

Да, можете да ги користите вашите кредити на Libro.fm за да купите која било аудио книга на веб-локацијата Libro.fm преку кредитна картичка. Можете исто така да купите аудио книги без користење кредити со попуст од 30%.

Како можам да контактирам со поддршката за корисници на Libro.fm?

Можете да контактирате со поддршката за корисници на бесплатната апликација Libro.fm со испраќање е-пошта на hello@libro.fm или со повикување на 1-844-328-4648. Тие се достапни од понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот по Пацифичко време.

Споделете ја објавата:

Најсовремена вештачка интелигенција

Започнете со Speaktor сега!

Поврзани написи

Отворање на функцијата текст во говор на TikTok
Speaktor

Како да користите текст во говор на TikTok?

Една од најголемите ѕвезди на TikTok е неговата гласовна функција за текст во говор. Наместо едноставно преклопување на текстот во вашето видео, сега можете да добивате преводи на глас да

Speaktor

Како да се користи текст во говор на раздор?

Како да направите раздор да ги чита вашите пораки? Во својата наједноставна форма, можете да ја користите командата „/tts“ за да користите текст-во-говор. Откако ќе напишете /tts, оставете празно место

Приспособување на поставките за текст во говор во Google Docs
Speaktor

Како да вклучите текст во говор со Google Docs?

Како да ја активирате екстензијата текст во говор на Google „Screen Reader“? Првото нешто што треба да се знае е дека само прелистувачот Google Chrome поддржува екстензија на Google „Screen

Претворете текст во говор на Инстаграм
Speaktor

Како да конвертирате текст во говор на Инстаграм?

Како да додадете текст во говор на макари на Инстаграм? Текст во говор е едно од најновите ажурирања на Инстаграм. Функцијата читање-текст-гласно на Instagram го претвора текстот во аудио. Покрај