Цените

за поединци

Месечно

Годишно

2 месеци бесплатно!

Лајт

$ 9
99
Месечно
 • 5 часа/месец

Стандарден

$ 14
99
Месечно
 • 20 часа/месец
популарна

Премиум

$ 24
99
Месечно
 • 40 часа/месец
Најдобра вредност

Лајт

$ 99
90
Годишно
 • 5 часа/месец
 • Употребата се ресетира секој месец
 • Се наплаќа еднаш годишно
 • Надградете или намалете ги другите годишни планови во секое време

Стандарден

$ 149
90
Годишно
 • 20 часа/месец
 • Употребата се ресетира секој месец
 • Се наплаќа еднаш годишно
 • Надградете или намалете ги другите годишни планови во секое време
популарна

Премиум

$ 249
90
Годишно
 • 40 часа/месец
 • Употребата се ресетира секој месец
 • Се наплаќа еднаш годишно
 • Надградете или намалете ги другите годишни планови во секое време
Најдобра вредност

Бизнис

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Доделување/отстранување лиценци
 • Централизирано наплата

Претпријатие

Custom
 • За тимовите да соработуваат.
 • Прилагодени интеграции
 • Опција за прилагоден домен

Целосна листа на карактеристики

Најчесто поставувани прашања

Постојат повеќе причини за грешка во плаќањето. Прво, користете кредитна картичка VISA или Mastercard. Дебитните картички или AMEX предизвикуваат грешки. Второ, проверете дали имате доволно салдо и вашата кредитна картичка е отворена за меѓународни онлајн плаќања. Ако сè уште добивате грешки, преземете ја нашата мобилна апликација и обидете се со плаќањето преку Appstore или Playstore. Погрижете се да се најавите со истата адреса за пошта.

Прифаќаме кредитна картичка од нашата веб-локација, но имаме и мобилно плаќање преку Playstore (Android) или Appstore (IOS). Преземете ја нашата мобилна апликација за да се претплатите преку Playstore или Appstore

Да, вашата претплата ќе се обнови автоматски ако не ја откажете претплатата. Можете да ја откажете претплатата во секое време. За да ја откажете претплатата, одете во делот Моја сметка и кликнете на Претплати, таму можете да ја откажете претплатата. Тоа е толку едноставно. Ако сте претплатени преку Playstore или Appstore, управувајте со вашата претплата преку вашата сметка на Playstore или Appstore.

Да, за да додадете повеќе минути, може повторно да купите претплата. Откажете ја претходната претплата со одење на страницата Мои претплати за да избегнете двојна наплата. Секој клиент се очекува да има најмногу една активна претплата во секое време.

Неискористените минути ќе истечат по 1 месец или 1 година во зависност од интервалот за наплата на вашата претплата. Вашата претплата автоматски ќе се обнови откако ќе истечат вашите минути.

Прво изберете го планот за претплата, потоа напишете го кодот на купонот и кликнете на копчето за откуп. Ве молиме проверете го делот за детали за плаќање во близина на копчето Претплати за да видите дали вашиот купон е применет, потоа потврдете ја вашата кредитна картичка и завршете ја трансакцијата

Пронајдовте нешто интересно?
ЗАПОЧНЕТЕ ГО СВОЈОТ БЕСПЛАТЕН ПРОБЕН СЕГА!