Како да го откажете Audiobooks.com

Откажување на Audiobooks.com

Како да ја откажете претплатата на Audiobooks.com?

За да ја откажете претплатата на Audiobooks.com, еве ги упатствата чекор-по-чекор:

  1. Најавете се на вашата сметка на Audiobooks.com на нивната веб-локација.
  2. Кликнете на името на вашата сметка во горниот десен агол на страницата и изберете „Детали за сметката“ од опаѓачкото мени.
  3. Скролувајте надолу до делот „Членство“ и кликнете на „Откажи членство“.
  4. Следете ги инструкциите за да го потврдите откажувањето.

Алтернативно, контактирајте го тимот за услуги на клиентите на Audiobooks.com по телефон или е-пошта за да го откажете вашето членство. Нивниот број за услуги на клиентите е 1-855-876-6195, а адресата на е-пошта е support@audiobooks.com .

Имајте предвид дека ќе треба да го откажете вашето членство пред следниот циклус на наплата за да избегнете наплата за уште еден месец услуга. Откако ќе откажете, сè уште ќе имате пристап до вашите аудио книги до крајот на тековниот период на наплата.

Како да се користи Audiobooks.com?

За да користите Audiobooks.com , следете ги овие чекори:

  1. Создадете сметка на веб-локацијата Audiobooks.com или преземете ја апликацијата Audiobooks.com од App Store за да ја користите на уредите на Apple iOS, како што се iPhone и iPad, или Google Play Store за да ја користите на Android.
  2. Изберете план за членство што одговара на вашите потреби на мобилната апликација или веб-локацијата. Audiobooks.com нуди бесплатно пробно членство, како и месечни и годишни планови за претплата.
  3. Прелистајте ја библиотеката со аудио книги и други аудио содржини за да најдете наслови што ве интересираат. Пребарувајте по автор, наслов, жанр или наратор.
  4. Изберете ја аудио книгата што сакате да ја слушате и изберете дали да ја пренесувате или да ја преземете на вашиот уред.
  5. Почнете да ја слушате вашата аудиокнига ! Паузирајте, премотајте назад или брзо напред преку звукот по потреба.
  6. Ако ја користите апликацијата, приспособете ја брзината на репродукција, поставете тајмер за спиење и креирајте обележувачи за да го зачувате вашиот напредок.

Audiobooks.com нуди и персонализирани препораки засновани на вашата историја на слушање и додавајте аудио книги во вашата листа на желби за да ги зачувате за подоцна. Ако имате какви било проблеми со користење на Audiobooks.com, контактирајте со нивниот тим за поддршка на клиентите за помош.

слушање аудиокнига

Што е програма за ВИП награди на Audiobooks.com?

Програмата Audiobooks.com VIP Rewards е програма за лојалност која ги наградува корисниците за нивните навики за слушање аудио книги. Членовите на програмата заработуваат поени за различни активности, како што се купување аудио книги, пишување рецензии и споделување на услугата со пријателите. Овие поени потоа се откупуваат за бесплатни аудио книги, попусти на аудио книги и други награди.

Дали има семеен план на Audiobooks.com?

Audiobooks.com во моментов не нуди семеен план за својата услуга за претплата на аудио книги. Сепак, секоја индивидуална сметка на Audiobooks.com има до пет различни профили, секој со свои персонализирани преференции за слушање и препораки за книги. Ова значи дека повеќе членови на едно домаќинство користат иста сметка и сепак имаат своја историја на слушање и препораки.
Дополнително, Audiobooks.com нуди функција наречена „Испрати ја оваа книга“, која ви овозможува да испратите одредена аудиокнига на пријател или член на семејството како подарок. Ова може да биде начин да ја споделите омилената книга со некого без да мора да купувате повеќе претплати.
Ако сте заинтересирани за семеен план за аудио книги, Audible (што е слична услуга за аудио книги) нуди семеен план наречен Audible Plus Family, кој овозможува до шест членови на семејството да споделуваат една претплата и да слушаат неограничени аудио книги и подкасти.

Што е Audiobooks.com

Audiobooks.com е онлајн платформа која обезбедува пристап до голема библиотека со аудио книги, како и подкасти и оригинални аудио содржини. Со членството на Audiobooks.com, корисниците пренесуваат или преземаат аудио книги на нивните мобилни уреди или компјутери и ги слушаат кога им одговара. Платформата нуди низа жанрови, од фикција до не-фикција, како и наслови за деца и млади возрасни. Audiobooks.com исто така обезбедува персонализирани препораки и бесплатно пробно членство за новите корисници.

Audiobooks.com е купен од Storytel. Можно е да се најдат бестселери на аудио книги на Audiobooks.com. Месечниот начин на плаќање може да биде или со PayPal или со кредитна картичка. Со бесплатниот пробен период, може да се пристапи до бесплатни аудио книги 30 дена.

Најчесто поставувани прашања

Што се случува со моите книги кога ќе ја откажам мојата месечна претплата?

Кога ќе ја откажете месечната претплата на Audiobooks.com, ќе го изгубите пристапот до аудио книгите што сте ги изнајмиле или преземале преку услугата. Сепак, сите книги што сте ги купиле целосно ќе останат во вашата библиотека и ќе бидат достапни за слушање без претплата.

Дали Audiobooks.com е исто што и звучно?

Audiobooks.com и Audible се и услуги кои обезбедуваат аудио книги, но тие се различни компании со различна сопственост, карактеристики и цени.
Audiobooks.com е услуга која им овозможува на корисниците да проследуваат или преземаат аудио книги за месечна претплата. Услугата нуди избор од над 200.000 наслови и е компатибилна со iOS и Android уреди, како и со десктоп и лаптоп компјутери. Audiobooks.com нуди и бесплатен пробен период за новите корисници.
Audible е слична услуга која обезбедува аудио книги за преземање или стриминг, но припаѓа на Amazon и има поширок избор на наслови, со над 500.000 аудио книги и други аудио програми достапни. Нуди и услуга за месечна претплата, како и опција за поединечно купување аудиокниги. Audible е компатибилен и со iOS и Android уреди, како и со десктоп и лаптоп компјутери, а нуди и бесплатен пробен период за новите корисници.

Дали Audiobooks.com е исто како Kindle?

Audiobooks.com и Kindle не се исти работи.
Audiobooks.com е услуга која нуди избор на аудио книги за пренос или преземање преку модел на месечна претплата. Обезбедува широк спектар на аудио книги од различни жанрови и автори, до кои се пристапува преку неговата веб-локација или апликација на компатибилни уреди.
Kindle, од друга страна, е уред за е-читач на Amazon. Овие уреди ви дозволуваат да читате е-книги, е-списанија, весници и друга дигитална содржина купена преку Kindle Store на Amazon. Книгите на Kindle исто така се пристапуваат и читаат преку апликацијата Kindle на компатибилни уреди, како што се паметни телефони и таблети.
Иако и Audiobooks.com и Kindle нудат пристап до дигитална содржина, тие имаат различни фокуси и функции. Audiobooks.com обезбедува пристап до аудио книги, додека Kindle е првенствено дизајниран за читање е-книги и друга дигитална содржина.

Споделете ја објавата:

Најсовремена вештачка интелигенција

Започнете со Speaktor сега!

Поврзани написи

Отворање на функцијата текст во говор на TikTok
Speaktor

Како да користите текст во говор на TikTok?

Една од најголемите ѕвезди на TikTok е неговата гласовна функција за текст во говор. Наместо едноставно преклопување на текстот во вашето видео, сега можете да добивате преводи на глас да

Speaktor

Како да се користи текст во говор на раздор?

Како да направите раздор да ги чита вашите пораки? Во својата наједноставна форма, можете да ја користите командата „/tts“ за да користите текст-во-говор. Откако ќе напишете /tts, оставете празно место

Приспособување на поставките за текст во говор во Google Docs
Speaktor

Како да вклучите текст во говор со Google Docs?

Како да ја активирате екстензијата текст во говор на Google „Screen Reader“? Првото нешто што треба да се знае е дека само прелистувачот Google Chrome поддржува екстензија на Google „Screen

Претворете текст во говор на Инстаграм
Speaktor

Како да конвертирате текст во говор на Инстаграм?

Како да додадете текст во говор на макари на Инстаграм? Текст во говор е едно од најновите ажурирања на Инстаграм. Функцијата читање-текст-гласно на Instagram го претвора текстот во аудио. Покрај