Konverter tekst til tale

Konverter automatisk tekst til tale (stemme) med SPEAKTORs tekstlæser med kunstig intelligens.

Avanceret A.I., enkel grænseflade

speaktor voice options

Hvorfor elsker folk SPEAKTOR?

Let at bruge

Du skal ikke bruge timer på at komme i gang med SPEAKTOR! Takket være dens forenklede grænseflade er det både nemt og hurtigt at konvertere tekst til tale.

Overkommelig

Du behøver ikke betale høje priser for at konvertere tekst til lyd, for som SPEAKTOR-familien arbejder vi på at gøre alle vores produkter tilgængelige for alle.

Praktisk

Du kan redigere dine tekstfiler inde fra SPEAKTOR. Det er muligt at få SPEAKTOR til at læse en hvilken som helst webside højt

Din egen personlige AI-underviser

SPEAKTOR forvandler skrevet indhold til lydindhold i professionel kvalitet, som du kan lytte til, med hjælp af kunstig intelligens.

man using text to audio tool
Guy working on his computer

Boost din online tilstedeværelse

SPEAKTOR forvandler skrevet indhold til lydindhold i professionel kvalitet, som du kan lytte til, med hjælp af kunstig intelligens.

Gør dit websted tilgængeligt for ordblinde og synshandicappede

Det er vigtigt at hjælpe ordblinde og synshandicappede med at få adgang til internettet. SPEAKTORs tekstlæser hjælper disse mennesker ved at fungere som en virtuel taler, hvilket er til gavn for både din virksomhed og dit publikum.

man using his pc
woman reading and writing

Læs flere bøger

SPEAKTOR kan læse enhver tekst, indhold eller bog, du giver den. Lyt til dine yndlingsromaner, lærebøger, artikler og meget mere. Hold dig orienteret om de seneste nyheder og læs nemt.

Sådan bruges SPEAKTOR

Klik først på siden Min konto eller ”Prøv det gratis” knapperne. For det andet kan du fortsætte med din Google- og Facebook-konto, eller du kan tilmelde dig med din e-mail. Det er alt, nu kan du bruge SPEAKTOR til at konvertere tekst til lyd. Med dit SPEAKTOR-abonnement kan du desuden bruge Transkriptor og konvertere lyd til tekst.

Først skal du klikke på ”Min konto”-siden for at gå til dit betjeningspanel. På dit dashboard skal du klikke på den relevante tjeneste. For det andet kommer du ind på den relevante serviceside. Vælg sproget på servicesiden og klik på upload fil. Hvis du vælger det forkerte sprog, skal du gå tilbage til siden og prøve igen. Et pop op-vindue åbnes, du bliver bedt om at vælge den fil, du vil konvertere til stemme. Hvis du har et andet format, skal du bruge et hvilket som helst konverterværktøj til at konvertere din fil til understøttet format.

Efter at have uploadet filen, vent indtil Speaker gør det er magi.

Klik på afspil-knappen for at se det endelige produkt. Lad Speaker læse din tekstfil for dig!

Et abonnement 2 løsninger

Du har tilmeldt dig SPEAKTOR, og du konverterer tekst til lyd, men hvad nu, hvis du har brug for at konvertere lyd til tekst? Bare rolig, for du kan bruge dit SPEAKTOR-medlemskab og dine minutter på TRANSKRIPTOR uden ekstra omkostninger.

Tale til tekst

speech to text

Transkriptor

Transskriber automatisk dine møder, interviews, foredrag og andre samtaler

Tekst til tale

text reader

Speaktor

Konverter automatisk din tekst til stemme

AI-skribent

eskritor icon

ESKRITOR

Konverter automatisk din tekst til stemme

Ofte stillede spørgsmål

At læse kan være meget sværere end at lytte. Din hjerne arbejder hårdere, når du læser. Det er mindre trættende, når nogen læser for dig. Brug SPEAKTOR til at omdanne tekst til tale. På den måde kan du surfe gennem artikler, bøger og rapporter med mindre indsats.

Du skal ikke nøjes med en monoton engelsk optagelse, der lyder computerstyret. SPEAKTOR har flere naturligt lydende virtuelle højttalere til hvert sprog på din kommando. Vælg blandt dem, som du vil.

Vores tekst-til-tale-software, der hele tiden forbedres, kan konvertere enhver tekst til tale på få minutter. Upload din tekstfil, og det vil tage halvdelen af varigheden af outputtalefilen.

SPEAKTOR er perfekt til studier, fordi du kan bruge den som en skærmlæser og lytte til indholdet på en webside. Desuden kan du også uploade ethvert af dine studiematerialer og konvertere dem til tale. Derefter kan du tage noter og tænke over materialet, mens SPEAKTOR læser det op for dig.

Hvis du er en indholdsskaber og ikke foretrækker at være foran kameraet, så brug dette! SPEAKTOR tager dit materiale i tekstformat og konverterer dem til stemme. Du behøver ikke engang at vise dit ansigt, lave en optagelse eller gøre andet end at omdanne din tekst til stemme.

Du kan downloade dine lydfiler som mp3-filer med Speaktor.

Ja, Speaktor er tilgængelig i iOS-appbutikken og i Android Play Store.

Da ordblinde har svært ved at læse, er det en stor forbedring af deres livskvalitet at lytte til materialet på et hvilket som helst websted. SPEAKTOR hjælper enormt meget med det. Vores AI-drevne software kan omdanne alle websteder i tekstform til tale. På den måde kan en synshandicappet eller ordblind person surfe rundt på et hvilket som helst websted og bruge SPEAKTOR til at omdanne teksten til stemme.

SPEAKTOR styrker folks læse- og skrivefærdigheder og hjælper virksomheder, fagfolk og studerende over hele verden ved at levere en prisbillig, brugervenlig og effektiv tekstlæser til en overkommelig pris.

Tekst til tale betyder at bruge AI til at fortolke bogstaver og ord og læse dem. Det kaldes også TTS, højtlæsning eller talesyntese.

Speaktor er et billigt og hurtigt TTS-værktøj, der scanner ord fra enhver webside eller bog og læser dem højt.

fundet noget interessant?
START DIN GRATIS PRØVE NU!

Anbefalet læsning

Speaktor

9 Speaktor-alternativer

Tekst-til-stemme-apps kan vække ord på skærmen til live, uanset om du ønsker at øge produktiviteten og tilgængeligheden eller skabe kunstige voiceovers til dine videoer. Vi har samlet de bedste alternativer til Speaktor med hensyn til brugeroplevelse, ydeevne, output og pris, så du kan finde det rigtige værktøj!

Speaktor

Hvad er læsehjælpssoftware?

Hvad er læsehjælpssoftware? Læseassistenter kan ikke kun være nyttige for personer med læsevanskeligheder, men også for dem, der lærer et nyt sprog, børn, der udvikler deres læsefærdigheder, og undervisere. Her

TTS-software med muligheder for stemmetilpasning
Speaktor

Hvordan bruger man AI-stemmer?

AI-genererede stemmer er nu en del af voice-over-industriens forretningstendenser. Se, hvordan AI-stemmer påvirker voice-over-branchen, hvis du overvejer at bruge dem! Hvad er AI Voices? AI-stemmegeneratorer er TTS-værktøjer (text-to-speech), der er

TTS-tilgængelighed i e-bøger
Speaktor

Hvad er tekst til tale?

Tekst-til-tale (TTS) er en teknologi, der konverterer tekst til naturligt klingende stemmer. Tekst-til-tale-teknologien blev introduceret i 1968, men den blev først for nylig udbredt i stor stil. Tidligere var det