Tekst naar spraak converteren

Converteer automatisch tekst naar spraak (spraak) met SPEAKTOR’s kunstmatige intelligentie tekstlezer.

Geavanceerde A.I., eenvoudige interface

speaktor voice options

Waarom houden mensen van SPEAKTOR?

Makkelijk te gebruiken

Besteed geen uren om met SPEAKTOR te beginnen! Dankzij de vereenvoudigde interface is het converteren van tekst naar spraak zowel eenvoudig als snel.

Betaalbaar

U hoeft geen hoge prijzen te betalen om tekst naar audio te converteren, want als de SPEAKTOR familie werken we eraan om al onze producten voor iedereen toegankelijk te maken.

Handig

U kunt uw tekstbestanden vanuit SPEAKTOR bewerken. Het is mogelijk om SPEAKTOR elke webpagina hardop te laten voorlezen.

Je eigen persoonlijke AI-docent​

Met de kracht van kunstmatige intelligentie zet SPEAKTOR geschreven inhoud om in audio-inhoud van professionele kwaliteit waar je naar kunt luisteren.

man using text to audio tool
Guy working on his computer

Vergroot uw online aanwezigheid

Met de kracht van kunstmatige intelligentie zet SPEAKTOR geschreven inhoud om in audio-inhoud van professionele kwaliteit waar je naar kunt luisteren.

Maak uw website toegankelijk voor dyslectische en slechtziende mensen

Het is belangrijk om dyslectici en visueel gehandicapten te helpen toegang te krijgen tot het internet. De tekstlezer van SPEAKTOR helpt deze mensen door op te treden als virtuele spreker, wat zowel uw bedrijf als uw publiek ten goede komt.

man using his pc
woman reading and writing

Lees meer boeken

SPEAKTOR kan elke tekst, inhoud of boek lezen die je het geeft. Luister naar je favoriete romans, studieboeken, artikelen en nog veel meer. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees gemakkelijk af.

Hoe SPEAKTOR te gebruiken?

Klik eerst op de pagina Mijn account of op de knoppen ”Probeer het gratis”. Ten tweede kunt u doorgaan met uw Google- en Facebook-account of u kunt zich aanmelden met uw e-mailadres. Dat is alles, nu kunt u SPEAKTOR gebruiken om tekst naar audio te converteren. Bovendien kunt u met uw SPEAKTOR-abonnement Transkriptor gebruiken en audio naar tekst converteren.

Klik eerst op de pagina ”Mijn account” om naar uw dashboard te gaan. Klik op je dashboard op de betreffende dienst. Ten tweede komt u op de betreffende servicepagina. Selecteer op de servicepagina de taal en klik op bestand uploaden. Als je de verkeerde taal kiest, ga dan terug naar de pagina en probeer het opnieuw. Er wordt een pop-upvenster geopend, u wordt gevraagd het bestand te selecteren dat u naar spraak wilt converteren. Als je een ander formaat hebt, gebruik dan een conversietool om je bestand naar een ondersteund formaat te converteren.

Wacht na het uploaden van het bestand tot Speaktor zijn magie doet.

Klik op de play-knop om het eindproduct te zien. Laat Speaktor uw tekstbestand voorlezen!

Eén abonnement 2 oplossingen

U hebt zich aangemeld voor SPEAKTOR en u converteert tekst naar audio, maar wat als u audio naar tekst moet converteren? Maak je geen zorgen, want je kunt je SPEAKTOR-lidmaatschap en minuten op TRANSKRIPTOR zonder extra kosten gebruiken.

Spraak naar tekst

speech to text

TRANSKRIPTOR

Transcribeer automatisch uw vergaderingen, interviews, lezingen en andere gesprekken

Tekst naar spraak

text reader

SPEAKTOR

Converteer uw tekst automatisch naar spraak

AI-schrijver

eskritor icon

ESKRITOR

Converteer uw tekst automatisch naar spraak

Vaak gestelde vragen

Lezen kan veel moeilijker zijn dan luisteren. Je hersenen werken harder als je leest. Het is minder vermoeiend als iemand je voorleest. Gebruik SPEAKTOR om tekst in spraak om te zetten. Zo surf je met minder moeite door artikelen, boeken en rapporten.

Neem geen genoegen met een monotone Engelse opname die computergestuurd klinkt. SPEAKTOR heeft meerdere natuurlijk klinkende virtuele luidsprekers voor elke taal op uw commando. Kies er uit zoals je wilt.

Onze steeds beter wordende tekst-naar-spraak-software kan elke tekst binnen enkele minuten naar spraak converteren. Upload uw tekstbestand en het duurt de helft van de duur van het uitvoerspraakbestand.

SPEAKTOR is perfect voor studie omdat je het kunt gebruiken als schermlezer en kunt luisteren naar inhoud op een webpagina. Bovendien kunt u ook al uw studiemateriaal uploaden en converteren naar spraak. Vervolgens kunt u aantekeningen maken en nadenken over het materiaal terwijl SPEAKTOR het voorleest.

Ben je een content creator en sta je liever niet voor de camera, gebruik dit dan! SPEAKTOR neemt uw materiaal in tekstformaat en converteert het spraak. Je hoeft niet eens je gezicht te laten zien, een opname te maken of iets anders te doen dan je tekst in spraak te veranderen.

U kunt uw audiobestanden als mp3 downloaden met Speaktor.

Ja, Speaktor is beschikbaar in de iOS app store en de Android Play Store.

Aangezien dyslectische mensen moeite hebben met lezen, is luisteren naar het materiaal op welke site dan ook een enorme verbetering van hun levenskwaliteit. SPEAKTOR helpt daar enorm bij. Onze AI-software kan alle websites in tekstvorm omzetten in spraak. Zo kan een visueel gehandicapte of dyslectische persoon door elke site surfen, en SPEAKTOR gebruiken om de tekst in spraak om te zetten.

SPEAKTOR bevordert de geletterdheid van mensen en helpt bedrijven, professionals en studenten over de hele wereld met een betaalbare, gebruiksvriendelijke en effectieve tekstlezer.

Tekst naar spraak betekent dat AI wordt gebruikt om letters en woorden te interpreteren en voor te lezen. Het wordt ook wel TTS, voorlezen of spraaksynthese genoemd.

Speaktor is een betaalbare en snelle TTS tool die woorden scant van elke webpagina of boek en ze hardop voorleest.

Iets interessants gevonden?
BEGIN NU UW GRATIS PROEF!

Aanbevolen lectuur

Weergave van het maken van luisterboeken van elk boek met TTS
Speaktor

Hoe maak je luisterboeken van elk boek met TTS?

Zoals de naam al zegt, gebruiken tekst-naar-spraak tools spraaksynthesizers om geschreven tekst om te zetten in audio, algemeen bekend als voorlezen. Met hulpmiddelen zoals Speaktor is tekst-naar-spraak verfijnd tot het

Speaktor

9 Speaktor alternatieven

Tekst-naar-spraak apps kunnen woorden op het scherm tot leven brengen, of je nu je productiviteit en toegankelijkheid wilt verhogen of kunstmatige voice-overs voor je video’s wilt maken. We hebben de beste alternatieven voor Speaktor op het gebied van gebruikerservaring, prestaties, uitvoer en prijs samengesteld, zodat je de juiste tool kunt vinden!

Speaktor

Hoe de digitale toegankelijkheid vergroten?

We hebben wat nuttig advies verzameld voor het verbeteren van de digitale toegankelijkheid. Deze stappen zijn eenvoudig en kunnen op dit moment gemakkelijk worden geïmplementeerd. Ze zullen snel een gewoonte

Speaktor

Wat is leeshulpsoftware?

Wat is leeshulpsoftware? Leesassistenten kunnen niet alleen nuttig zijn voor mensen met leesproblemen, maar ook voor mensen die een nieuwe taal leren, kinderen die hun leesvaardigheid ontwikkelen en opvoeders. Dit

TTS-software met stemaanpassingsopties
Speaktor

Hoe gebruik je AI-stemmen?

AI-gegenereerde stemmen maken nu deel uit van de zakelijke trends van de voice-over industrie. Bekijk hoe AI-stemmen de voice-overindustrie beïnvloeden als u erover denkt ze te gebruiken! Wat zijn AI-voices?

Persoon leest een boek met markeerstift
Speaktor

Is luisteren beter dan lezen om te leren?

Lezen of luisteren, wat is beter voor het begrip, houdt ons scherp en helpt ons beter te werken? Hier is het antwoord: Wat zijn de overeenkomsten tussen lezen en luisteren?

TTS-toegankelijkheid in e-boeken
Speaktor

Wat is Tekst naar Spraak?

Tekst-naar-spraak (TTS) is een technologie die tekst omzet in natuurlijk klinkende stemmen. Tekst-naar-spraaktechnologie werd in 1968 geïntroduceerd, maar werd pas onlangs op grote schaal toegepast. In het verleden was het